Кошик
210 відгуків
Ваги, торгове та складське обладнання
+380 (98) 893-67-67
+380 (97) 874-79-79

Шприці ковбасні

Серед іншої харчової продукції особливо вирізняються ковбасні вироби. В Україні цю їжу сміливо можна зарахувати до розряду національних. Тому бізнес, пов'язаний із виробництвом ковбас різних видів, залишається успішним незалежно від економічної обстановки. До того ж навіть люди, які займаються сільським господарством не для продажу, можуть готувати домашню ковбаску для родини та близьких. Відомо, що така їжа і смачніша, і корисніша.

У цьому розділі ми вирішили зібрати таке обладнання, як шприци ковбасні. Ця техніка дуже різноманітна сама по собі, тому кожен зможе підібрати відповідний пристрій під свої потреби.

 

Ковбасні шприци: основні відмінності обладнання

 

На цей час ковбасні шприци можуть бути ручними (механічними) або гідравлічними (вакуумними). Перші чимось нагадують м'ясорубку. Вони вважаються дуже економними, тому що не потребують енергоресурсів. Як правило, їх обирають для домашнього використання чи малого бізнесу сімейного типу. Хоча вони не такі продуктивні, як електричне обладнання для виготовлення ковбасних виробів, проте працювати з ними набагато швидше, ніж вручну.

Щодо гідравлічних ковбасних шприців – це повністю автоматизоване обладнання. Воно підключається до електричної мережі та забезпечує масу переваг. Серед них:

  • високий рівень продуктивності;

  • продукція без заломів;

  • можливість контролювати ступінь набивання та склад інгредієнтів;

  • створення дрібних порцій, шляхом перекручування оболонки.

Оболонки для ковбасних шприців можна використовувати будь-які. Універсальне обладнання може працювати з колагеновими та поліамідними виробами, а також з натуральними кишками тварин.

Конструктивно шприци ковбасні можуть:

  • бути вертикальними чи горизонтальними;

  • відрізнятись типом подачі (роторний пристрій для крупного фаршу та шнековий – для «варенки»);

  • мати різне призначення (є універсальні та вузькоспеціальні моделі, останні застосовуються у виробництві одного конкретного виду ковбаси).

Зверніть увагу, що при виборі краще орієнтуватися на обладнання з нержавіючої сталі, так як воно просте у догляді та максимально довговічне.

 

Головні переваги шприців ковбасних

 

Говорячи про позитивні особливості такого обладнання, як ковбасні шприци, варто зазначити:

  • простоту експлуатації;

  • високу продуктивність;

  • збереження текстури фаршу;

  • відсутність повітря під оболонкою;

  • підтримку щільності набивання на оптимальному рівні;

  • рівний зріз одержаного виробу;

  • компактні габарити.

Таким чином, наявність ковбасного шприца тієї чи іншої моделі буде зручною для бізнесу, а також у побуті.

 

Великий вибір ковбасних шприців від виробника

 

В наявності різні моделі такого обладнання, як ковбасні шприци. Наші співробітники допоможуть вам підібрати агрегат як для домашнього, так і для комерційного використання. Зауважте, що вся техніка доступна для придбання за вигідними цінами. Доступність зберігається завдяки тому, що наша компанія працює безпосередньо з виробниками.

Усі агрегати мають повний пакет супровідної документації та сертифікати якості.

Окрім якісного обладнання, наша компанія може запропонувати сервісне обслуговування та надійну технічну підтримку ковбасних шприців.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner