Обладнання для м'ясних цехів
Місцями обробка м'яса є м'ясні цехи або зони, оснащені спеціальним технологічним обладнанням. Обладнання для м'ясних цехів за умов його правильного підбору забезпечує ефективну роботу різних закладів, серед яких:
- Ресторани.
- Їдальні.
- Шашличні.
- М'ясні крамниці.
Вибір такого обладнання обумовлений індивідуальними особливостями закладів та м'ясними стравами, які в них подають відвідувачам. До уваги беруть і вигляд м'яса, що надходить до закладів.
Обладнання для м'ясних цехів в Інтернет-магазині Hottorg пропонується в достатньому асортименті, що дозволяє забезпечувати побажання всіх відвідувачів. У нас є м'ясорубки виробничі та подрібнювачі м'яса виробничі. Це обладнання відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.
Варто знати, що ковбаси, сосиски та інші м'ясні вироби - це заслуга не лише сільського господарства. Вони вирощують свиней та корів, а ось для того, щоб на прилавки потрапляли готові м'ясні вироби, необхідно потрудитись і тим спеціалістам, які перетворюють вихідну сировину в оті самі вироби. Отут-то їм і допомагає обладнання для м'ясних цехів, яке користується великим попитом.
Види обладнання, яке використовується для обробки м'яса
Таких приладів є велика кількість. Кожен з них призначений для виконання певних функцій і операцій. Моделі відрізняються різною потужністю і продуктивністю, а тому є можливість вибирати найбільш підходящі апарати для конкретного підприємства.
- Куттери здійснюють тонке подрібнення продукції.За їх допомоги виробляють сосиски, сардельки та інші ковбаси.
- Пили для м'яса використовуються для роботи із замороженою продукцією. Вони швидко розрізають продукти на шматки потрібних розмірів.
- Фаршемішалки застосовуються в приготуванні напівфабрикатів, коли необхідне як подрібнення, так і ретельне перемішування маси. Вручну таке перемішування робити просто неможливо.
- Вакуумні шприци є пристроями для отримання ковбасної продукції. Вони сприяють суттєвому підвищенню продуктивності підприємств.
- Димові камери призначаються для отримання готової продукції з сировини. У них здійснюють димову і температурну обробку. Це техніка для копчення, обсмажування, варіння, підсушування м'яса.
Hottorg: обладнання для м'ясних цехів в асортименті
Установки для обробки мяса в нашому Інтернет-магазині відрізняються такими перевагами, як:
- Висока продуктивність.
- Надійність.
- Довговічність.
- Функціональність.
- Швидка заміна запасних частин.
- Зручний доступ для обслуговування і ремонту.
За таких умов ми гарантуємо, що придбане у нас обладнання буде радувати користувачів і допоможе вивести виробництво на нові рівні.




