Кошик
439 відгуків
Hottorg - ваги, торгове, ресторанне, складське обладнання
+380 (98) 893-67-67
Viber/Telegram/WhatsApp
+380 (97) 874-79-79

Обладнання для м'ясних цехів

Місцями обробка м'яса є м'ясні цехи або зони, оснащені спеціальним технологічним обладнанням.  Обладнання для м'ясних цехів за умов його правильного підбору забезпечує ефективну роботу різних закладів, серед яких:

  • Ресторани.
  • Їдальні.
  • Шашличні.
  • М'ясні крамниці. 

Вибір такого обладнання обумовлений індивідуальними особливостями закладів та м'ясними стравами, які в них подають відвідувачам. До уваги беруть і вигляд м'яса, що надходить до закладів.

Обладнання для м'ясних цехів в Інтернет-магазині Hottorg пропонується в достатньому асортименті, що дозволяє забезпечувати побажання всіх відвідувачів. У нас є м'ясорубки виробничі та подрібнювачі м'яса виробничі. Це обладнання відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам. 

Варто знати, що ковбаси, сосиски та інші м'ясні вироби - це заслуга не лише сільського господарства. Вони вирощують свиней та корів, а ось для того, щоб на прилавки потрапляли готові м'ясні вироби, необхідно потрудитись і тим спеціалістам, які перетворюють вихідну сировину в оті самі вироби. Отут-то їм і допомагає обладнання для м'ясних цехів, яке користується великим попитом.

 

Види обладнання, яке використовується для обробки м'яса 

 

Таких приладів є велика кількість. Кожен з них призначений для виконання певних функцій і операцій. Моделі відрізняються різною потужністю і продуктивністю, а тому є можливість вибирати найбільш підходящі апарати для конкретного підприємства. 

  • Куттери здійснюють тонке подрібнення продукції.За їх допомоги виробляють сосиски, сардельки та інші ковбаси. 
  • Пили для м'яса використовуються для роботи із замороженою продукцією. Вони швидко розрізають продукти на шматки потрібних розмірів. 
  • Фаршемішалки застосовуються в приготуванні напівфабрикатів, коли необхідне як подрібнення, так і ретельне перемішування маси. Вручну таке перемішування робити просто неможливо. 
  • Вакуумні шприци є пристроями для отримання ковбасної продукції. Вони сприяють суттєвому підвищенню продуктивності підприємств. 
  • Димові камери призначаються для отримання готової продукції з сировини. У них здійснюють димову і температурну обробку. Це техніка для копчення, обсмажування, варіння, підсушування м'яса. 

 

Hottorg: обладнання для м'ясних цехів в асортименті

 

Установки для обробки мяса в нашому Інтернет-магазині відрізняються такими перевагами, як:

  • Висока продуктивність.
  • Надійність.
  • Довговічність.
  • Функціональність.
  • Швидка заміна запасних частин.
  • Зручний доступ для обслуговування і ремонту. 

За таких умов ми гарантуємо, що придбане у нас обладнання буде радувати користувачів і допоможе вивести виробництво на нові рівні.