Кошик
342 відгуків

Hottorg - ваги, торгове, ресторанне, складське обладнання

+380 (98) 893-67-67
Viber/Telegram
+380 (97) 874-79-79

Правильна підготовка поверхні для смаження до роботи

Правильна підготовка поверхні для смаження до роботи

Правильна підготовка обладнання до роботи — запорука довговічності та ефективності!

Перед першим використанням будь-якого теплового обладнання важливо знати, як його правильно підготувати. Саме тому ми підготували корисне відео, де показуємо поетапну підготовку поверхні для смаження.

 

 

 

У відео ви дізнаєтесь:

✅ Як правильно розігріти жарочну поверхню

✅ Як очистити її перед першим запуском

✅ Які базові налаштування слід врахувати

 

У фокусі — гладка поверхня Hurakan HKN-PSL730, яка ідеально підходить для професійної кухні. Надійна, продуктивна, зручна в експлуатації — саме така техніка заслуговує на правильний старт!

 

Звертайтеся за детальною консультацією та замовленням поверхні для смаження Hurakan HKN-PSL730 до нас.

 

Дивіться відео та користуйтеся технікою грамотно з перших хвилин.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner