Правильна підготовка поверхні для смаження до роботи

Правильна підготовка обладнання до роботи — запорука довговічності та ефективності!
Перед першим використанням будь-якого теплового обладнання важливо знати, як його правильно підготувати. Саме тому ми підготували корисне відео, де показуємо поетапну підготовку поверхні для смаження.
У відео ви дізнаєтесь:
✅ Як правильно розігріти жарочну поверхню
✅ Як очистити її перед першим запуском
✅ Які базові налаштування слід врахувати
У фокусі — гладка поверхня Hurakan HKN-PSL730, яка ідеально підходить для професійної кухні. Надійна, продуктивна, зручна в експлуатації — саме така техніка заслуговує на правильний старт!
Звертайтеся за детальною консультацією та замовленням поверхні для смаження Hurakan HKN-PSL730 до нас.
Дивіться відео та користуйтеся технікою грамотно з перших хвилин.
- Нове надходження на склад!В наявності обладнання брендів BARTSCHER, SIRMAN, APACH, яке підходить для закладів громадського харчування та забезпечить ефективну і безперебійну роботу на кухні.Нове надходження на склад!
- В наявності професійні су-віди HURAKANУ нас є 2 рішення для різних задач на кухні та барі. HKN-SV40 — для великих обʼємів, точного контролю приготування та сервірування мʼяса, риби, овочів. HKN-SV12M — компактна модель для інфузій, ароматизацій, точного нагріву, су-від подачі та декоративних елементів.В наявності професійні су-віди HURAKAN