Столи холодильні, морозильні та саладети
- 54 417 ₴64 020 ₴Готово до відправки
- 60 374,66 ₴71 874,60 ₴В наявності
Холодильні та морозильні столи є обладнанням, яке конче потрібне для професійних кухонь. Всі власники закладів громадського харчування оптимізують роботу на кухнях з метою підвищення продуктивності праці, ефективного використання площ. Для цього вони оснащують їх якісним сучасним обладнанням.
Власники розумно поступають при цьому і звертаються в інтернет-магазин Hottorg, в якому холодильні та морозильні столи, саладети представлені в достатньому асортименті, які вистачає для здійснення оптимального вибору необхідного обладнання.
Об'єднання кількох функцій в одному об'єкті
Якщо говорити про холодильні столи, то можна зробити висновок, що таке обладнання є успішним поєднанням двох важливих об'єктів професійної кухні. Мова йде про:
- Холодильники, без яких практично не обійтися, бо вони служать для зберігання і охолодження як продуктів, так і готових страв.
- Столи, робочі поверхні кухарів, на яких вони виконують різні процеси.
Таке обладнання високо цінується за свою функціональність і компактність, а тому є бажаним на професійних кухнях, в ресторанах, піцеріях, кафе, їдальнях, супермаркетах та готелях.
Не менш популярними є і саладети, які представляють собою холодильними столами із вбудованими гастроємностями. Столи обладнуються холодильними камерами для зберігання продуктів.
На стільниці розташовані ємності для охолодження. Це дозволяє готові салати, закуски, інгредієнти для начинок піци та інші страви тримувати свіжими. Hottorg пропонує підлогові та настільні моделі, які мають різну кількість та глибину гастроємностей, обладнані кришками або без них.
Пропонуючи товар, радимо враховувати основні фактори
Не пропускаючи повз уваги деякі речі, наші клієнти роблять правильний вибір і не мають проблем в процесі наступної експлуатації обраних приладів:
- Температура може бути середньою або, коли потрібно зберігання м’яса або заморожування, — низькою.
- Розміри залежать від площі приміщення, виробничих обсягів таі особливостей закладу.
- Камер може бути від одного до кількох. Вони можуть бути автономними, а деякі можуть відключитися користувачами.
- Двері бувають скляні і тверді, виготовлені з нержавіючої сталі. При наявності кількох спрощується праця кухарів. Вигідною є наявність дверей, які закриваються автоматично, що дозволяє запобігати розморожування камер.
- Полиці та ящики — це зручний доступ до продукції і забезпечення раціонального зберігання.
- Виробники мають бути перевіреними.
В інтернет-магазин Hottorg ви знайдете саме те, обладнання, яке вам потрібне. При цьому обладнання буде якісним і матиме доступну ціну.